Ne­wo­mij koopt ap­par­te­men­ten­com­plex te Bre­da

5 november 2012

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens één van haar opdrachtgevers onlangs een appartementencomplex verkocht aan Newomij te Naarden. Het betreft 12 appartementen en negen garageboxen aan de Duivelsbruglaan te Breda. Capital Value begeleidde de verkoop namens verkoper.

Marijn Snijders, directeur Capital Value: "Voor dit complex waren ook meerdere regionale beleggers in de markt. Steeds vaker zien wij dat naast landelijke investeerders ook regionale investeerders een grote belangstelling tonen. Vooral voor complexen buiten de Randstad spelen de regionale investeerders een steeds belangrijkere rol. Capital Value is met diverse regionale partijen in gesprek over de verwerving van woningcomplexen in een bepaalde regio.

Over B.V. Newomij
Newomij is een grote particuliere vastgoedonderneming in Nederland. Newomij heeft een omvangrijke portefeuille bestaande uit woningen, kantoren, winkels en bedrijfspanden verdeeld over geheel Nederland. Het beheer van de woningen zal door haar dochteronderneming Huurwel B.V. worden uitgevoerd. 

Voor meer informatie over deze transactie kunt u contact opnemen met Ing M.A. (Marijn) Snijders RT.

Lees ook:
PropertyNL, 6 nov 12: Newomij koopt appartementencomplex in Breda
Vastgoedjournaal, 5 nov 12: Capital Value verkoopt opnieuw verhuurde appartementen te Breda

Naar nieuwsoverzicht