Ca­pi­tal Va­lue breidt taxa­tie­dienst­ver­le­ning uit

4 februari 2016

Capital Value, specialist op de Nederlandse woningbeleggingsmarkt, breidt haar dienstverlening op het gebied van taxaties uit. Met de indiensttreding van Ruben Smulders MSc MSRE MRICS RT als directeur van Capital Value Taxaties B.V. én uitbreiding van het taxatieteam beschikt Capital Value over een full-service taxatieafdeling die onafhankelijk opereert met als specialisatie woningbeleggingstaxaties. 

Ruben Smulders is een specialist met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hoofdzakelijk woningtaxaties. Hij werkte ruim 14 jaar bij DTZ Zadelhoff waarbij hij als Director verantwoordelijk was voor het Residential team.

"Het is een enorme uitdaging om deze afdeling verder uit te bouwen. Wij zullen een breed dienstenpakket aanbieden aan onder meer woningcorporaties, beleggers uit binnen- en buitenland, financiers en ontwikkelaars. Onze taxaties voldoen aan de hoogste kwaliteit en aan de eisen van het Platform Taxateurs en Accountants (PTA), RICS en het recent opgerichte NRVT, hét register van taxateurs.", aldus Ruben Smulders.

Kees van Harten, directeur Capital Value: "Door de groeiende vraag naar taxaties die wij ontvangen van zowel woningbeleggers als corporaties hebben wij besloten om de taxatieafdeling verder uit te bouwen. We zijn erg verheugd dat we in Ruben de juiste persoon hebben gevonden om dit te bewerkstelligen. In het verlengde van onze huidige dienstverlening zal de focus liggen op woningbeleggingstaxaties. In de huidige markt ontbreekt ons inziens een taxatiekantoor dat zich volledig specialiseert op het gebied van woningbeleggingstaxaties. Door dit specialisme te bieden aangevuld met de kennis die wij als Capital Value in huis hebben over woningbeleggingen zijn wij ervan overtuigd onze opdrachtgevers de beste taxatie te kunnen bieden. Onze taxatieactiviteiten zijn hierbij volledig gescheiden van de overige activiteiten van Capital Value".

Ruben Smulders is te bereiken via r dot smulders at capitalvalue dot nl of telefonisch via 030 72 71 700 of 06 2250 3407.

Naar nieuwsoverzicht