Fed­de Grunst­ra en Rik Ro­zend­al be­noemd tot As­so­ci­a­te Di­rec­tor bij Ca­pi­tal Va­lue Taxa­ties

4 juli 2023

Capital Value Taxaties heeft Fedde Grunstra en Rik Rozendal per 1 juli 2023 benoemd tot Associate Director. Zowel Fedde als Rik zijn al meerdere jaren als taxateur werkzaam bij Capital Value en hebben een grote bijdrage geleverd aan de groei en ontwikkeling van de taxatieafdeling. Beiden krijgen een belangrijke rol in het verder uitbouwen van de dienstverlening van Capital Value Taxaties binnen de expertisegebieden corporaties en zorgvastgoed.

Fedde Grunstra is een zeer ervaren register-taxateur. Hij heeft de afgelopen jaren bij Capital Value vele grootschalige woningportefeuilles door heel Nederland getaxeerd. Daarnaast heeft hij met zijn kennis en ruime ervaring in het structureren van grote databestanden samen met de afdeling Research de basis gelegd voor de totstandkoming van het Automatic Valuation Model van Capital Value. Alexander van der Laan, directeur Capital Value Taxaties: "Fedde zal als Associate Director een belangrijke rol gaan spelen in het verder uitbreiden van onze taxatiedienstverlening aan corporaties. Wij feliciteren hem met deze mooie nieuwe stap in zijn carrière."

Rik Rozendal is specialist in het taxeren van zorgvastgoed en seniorenhuisvesting. Hij heeft de afgelopen jaren de marktwaarde bepaald van het zorgvastgoed voor zorginstellingen, corporaties, beleggers en pensioenfondsen. Hij is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het volledige zorgsegment en heeft veel ervaring met het taxeren van ziekenhuizen, gezondheidscentra, kliniekgebouwen en woonzorgcentra. Danny La Rose, directeur Capital Value Taxaties: "Rik zal zich gaan toeleggen op het verder uitbreiden van de dienstverlening op het gebied van zorgvastgoedtaxaties. Ook draagt hij vanuit zijn nieuwe rol bij aan de dagelijkse aansturing van het team dat zich hiermee bezighoudt. Samen met Rik kunnen wij onze rol als marktleider op het gebied van zorgvastgoedtaxaties verder uitbouwen."

Naar nieuwsoverzicht