Dirk Adri­aan­se en Tim Os­se­waar­de be­noemd tot As­so­ci­a­te Di­rec­tor bij Ca­pi­tal Va­lue

30 juni 2023

Capital Value heeft Dirk Adriaanse en Tim Ossewaarde per 1 juli 2023 benoemd tot Associate Director. Zowel Dirk als Tim zijn al meerdere jaren als vastgoedadviseur werkzaam bij Capital Value en hebben een grote bijdrage geleverd aan de groei van de organisatie. Beiden krijgen een belangrijke rol in het verder uitbouwen van de dienstverlening van Capital Value binnen de expertisegebieden van zorgvastgoed en nieuwbouw. 

Dirk Adriaanse is een zeer ervaren adviseur binnen het team dat zich bezighoudt met zorgvastgoed en seniorenhuisvesting. Manon Kuipers, directeur zorgvastgoed Capital Value: "De zorgvastgoedmarkt staat voor diverse uitdagingen waaronder een enorme vervangings- en uitbreidingsopgave. Er is de komende jaren veel samenwerking tussen marktpartijen nodig om aan de toenemende vraag naar geschikte zorgwoningen te voldoen. Hierdoor neemt de vraag naar advisering en transactiebegeleiding in dit segment verder toe. Met zijn ruime ervaring op het gebied van transactiemanagement in zorgvastgoed zal Dirk zich verder gaan toeleggen op onze dienstverlening in dit segment aan ontwikkelaars."

Tim Ossewaarde is een expert op het gebied van woningbeleggingen in het nieuwbouwsegment. Hij heeft de afgelopen jaren binnen Capital Value vele ontwikkelaars begeleid bij de aan- en verkoop van nieuwbouwprojecten. Arjan Peerboom, directeur Capital Value: "Met de huidige inflatie en rente, de gestegen bouwkosten en de toegenomen regelgeving in de woningmarkt worden ontwikkelaars geconfronteerd met complexe problematiek om hun ontwikkeling (financieel) haalbaar te houden. Tim speelt in op de kansen die er liggen en weet als geen ander partijen met elkaar te verbinden om tot een oplossing te komen. Hij is daarmee de perfecte kandidaat om onze dienstverlening in dit segment verder uit te bouwen."

Lees ook: Fedde Grunstra en Rik Rozendal benoemd tot Associate Director bij Capital Value Taxaties

Naar nieuwsoverzicht