Cre­dit Lin­ked Be­heer koopt 32 duur­za­me nieuw­bou­w­ap­par­te­men­ten in Zee­wol­de

5 november 2020

Woningfondsbeheerder Credit Linked Beheer heeft voor het Huurwoningen Nederland Fonds II 32 duurzame nieuwbouwappartementen in Zeewolde gekocht. De appartementen zijn verdeeld over twee bouwblokken en liggen op nieuwbouwlocatie Molenbuurt Fase 3. Het complex is een ontwikkeling van Hoornstra Bouw B.V. en wordt naar verwachting in het derde kwartaal van 2021 opgeleverd. Capital Value begeleidde Credit Linked Beheer bij het aankoopproces. 

Het complex is onderdeel van het nieuwbouwproject Kruilier, waar naast de 32 appartementen ook 24 toekomst- en levensloopbestendige woningen worden gerealiseerd. De appartementen hebben een oppervlakte van circa 76 m² en zijn allen voorzien van een privé buitenruimte. Onder het complex ligt een half verdiepte parkeerkelder. Het complex is duurzaam gebouwd en bevat onder meer 110 PV panelen per gebouw en maakt gebruik van stadsverwarming, wat resulteert in een epc van 0,24.

Yvette van Overbeek-Hoornstra, van Hoornstra Bouw B.V.: "Als ontwikkelende bouwer hebben wij in de gemeente Zeewolde een mooie kans gekregen om 32 duurzame appartementen in de Molenbuurt te ontwerpen en te realiseren. In Credit Linked Beheer hebben wij de juiste duurzame partij gevonden en wij verheugen ons op een prettige samenwerking in het verdere bouwproces."

Copyright foto: gemeente Zeewolde

Naar nieuwsoverzicht