Ca­pi­tal Va­lue en Shintō Labs star­ten sa­men­wer­king op het ge­bied van da­ta in­tel­li­gen­ce wo­ning­markt

12 januari 2022

Capital Value en Shintō Labs, ontwikkelaar van data analytics oplossingen, hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten om aan de toenemende vraag naar data intelligence op de woningbeleggingsmarkt te voldoen. Door de samenwerking wordt de jarenlang opgebouwde kennis van Capital Value over de woningbeleggingsmarkt gecombineerd met de nieuwste software technieken op het gebied van data analytics en kan beschikbare data over de woningbeleggingsmarkt nog beter worden toegepast bij complexe strategische vraagstukken.  

Marijn Snijders, algemeen directeur Capital Value: "Data is steeds belangrijker geworden op de woningbeleggingsmarkt en speelt al jaren een belangrijke rol in onze adviezen en bij transacties. Door onze jarenlange transactiepraktijk en uitgebreide netwerk hebben ontzettend veel kennis in huis over de woningbeleggingsmarkt. Shintō Labs heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in oplossingen voor gemeenten met betrekking tot hun woningvoorraad en woonbeleid. Hierdoor zijn zij een perfecte samenwerkingspartner om de data op de woningbeleggingsmarkt nog beter te ontsluiten".

Foto: v.l.n.r. Jurriaan Souer (Shintō Labs), Marijn Snijders (Capital Value), Bart Rossieau (Shintō Labs) en Kees van Harten (Capital Value)

Naar nieuwsoverzicht