Passionate People

Actueel nieuws

In het eerste kwartaal van 2024 werd ruim 700 miljoen euro geïnvesteerd in huurwoningen.

We are different

Specialist op de woning- en zorgmarkt

Team Capital Value, een verbindende schakel in de vastgoedwereld. Wij brengen partijen bij elkaar en voeden een goed functionerende woning- en zorgvastgoedmarkt. Als adviseurs, taxateurs en dealmakers streven we constant naar verbetering en innovatie. Voor u als opdrachtgever en voor de Nederlandse vastgoedmarkt als geheel.

Over ons

Human Capital

We are different


Onze mensen
Alles weten over de regulering van de middenhuur? Download ons whitepaper.
Marktkennis

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Bij ons kunt u rekenen op actuele marktkennis. Wij doen voortdurend onderzoek op de woning- en zorgvastgoedmarkt en publiceren daarover. Ook beantwoorden wij graag al uw vragen over actuele wet- en regelgeving. Heeft u behoefte aan specifieke kennis over een bepaald onderwerp?  Bel ons dan voor een informatieve kennissessie.

Bekijk onze publicaties

Fact & figures

Daarom Capital Value

Van begeleiding bij aan- en verkooptransacties tot taxaties, consultancy en diepgaand onderzoek, we bieden een allesomvattende aanpak die resulteert in optimaal rendement voor onze klanten. Met een schat aan marktdata en een diepgaand begrip van trends en ontwikkelingen op de woning- en zorgvastgoedmarkt zijn wij in staat advies te geven dat echt impact heeft.

Passionate People
Maak kennis met  ons team van toegewijde en gepassioneerde professionals, klaar om u persoonlijk bij te staan. Bij ons staat persoonlijke service voorop, waarbij we unieke behoeften begrijpen en met passie werken om de beste oplossingen te bieden.

Ons team    Bij ons werken?

2829 2.829 Woningen verkocht in 2023
10943 10.943 Taxaties
uitgevoerd in 2023