Del­ta Lloyd Vast­goed in­ves­teert in wo­nin­gen op ka­zer­ne­ter­rein in Ede

13 juli 2016

Delta Lloyd Vastgoed investeert opnieuw in de ontwikkeling van nieuwbouw huurwoningen in Ede. Onlangs tekende Delta Lloyd Vastgoed een overeenkomst met Bouwbedrijf Van Ree voor de realisatie van een complex met 37 nieuw te bouwen appartementen. De woningen zullen worden gerealiseerd op kazerneterrein Maurits noord in Ede. Capital Value adviseerde Delta Lloyd Vastgoed in collegiale samenwerking met DTZ Zadelhoff.

De bouw van de woningen zal worden uitgevoerd door Bouwbedrijf Van Ree B.V. en de woningen zullen turn-key worden opgeleverd.

Wim van der Meer, directeur Bouwbedrijf Van Ree: "Na het winnen van de tender voor deze locatie bleek dat er veel vraag was naar een ontwikkeling voor de vrije sector huur. Wij zijn als ontwikkelende bouwer bijzonder trots om dit markante gebouw voor de toekomstige huurders van Delta Lloyd te kunnen realiseren."

Igno Schings, manager Vastgoed van Delta Lloyd: "Wij zijn verheugd dat wij opnieuw een mooie ontwikkeling hebben kunnen verwerven ter uitbreiding en verjonging van onze woningportefeuille. Delta Lloyd investeert op een duurzame wijze in Nederlandse huurwoningen en kent een lange beleggingshorizon. Wij zullen op korte termijn nieuwe transacties bekendmaken."

Thijs Meijer, vastgoedadviseur nieuwbouw bij Capital Value: "Ede kent een goede vrije sector huurmarkt. Doordat de gemeente Ede niet enkel op de hoogste grondprijs heeft geselecteerd, behoorde een ontwikkeling voor de vrije sector huur tot de mogelijkheden. Deze transactie is een mooi voorbeeld van een constructieve samenwerking tussen de gemeente, een ontwikkelaar en een belegger."

Voor meer informatie over deze transactie kunt u contact opnemen met Thijs Meijer.  

Naar nieuwsoverzicht